CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag 18. juli 2012

Ny start

Jeg har kanskje nevnt det i forbifarten et par ganger her på bloggen at jeg har til høsten søkt på "Bibliotek-og informasjonsvitenskap" studium til høsten,og jeg har endelig fått svaret på søknaden.

Jeg var heldig å få tildelt en  plass, og begynner til høsten på 3årig bachelorstudium. Var kjempe nervøs om jeg kom inn eller ikke  på Høgskolen i Oslo og Akerhus  Så det blir en forandring til høsten og jeg er spent. Etter å hatt nesten 8 mnd studiepause så er det på tide med forandring og komme ut av den boblen jeg har vært i siden jeg bestemte meg for å avslutte det forrige studie på UiO.
Foto: Privat/redigert i pixlr-o-matic
Så til høsten kommer kanskje det ikke bli så super duper mange bokomtaler for jeg regner med at det blir en del pensum(og det ser ut som det ja etter en liten titt på pensumlista),men skal alltid skvise inn bøker. Kjenner jeg meg rett så kommer jeg nok til å greie å kombinere dette:)

Foto: Privat/Sitat hentet fra ordtak.no

Håper alle sammen har det bra og at sommerferien hittil har vært bra!

6 kommentarer:

Birthe

Så spennende, Nina!
Jeg skal også bli student til høsten, og innser at leserlisten kommer til å se helt annerledes ut enn planlagt :)
Lykke til med studiene!

Julie

Som jeg sa på den andre bloggen din: Gratulerer! Om du har noen gode bøker på pensum, kan du jo alltids skrive litt om dem, om det blir skjønnlitterær tørke en periode. :P Selv blir det en del pugging av lover og regler for min del på arkivkunnskap, har jeg skjønt.

Nina C.

SVAR TIL:

MELUSINE: Blir spennende ja:) Hva er det du skal studere til høsten? Lykke til med dine studier:)

JULIE: Takker og bukker! Kan jo alltid ta en pensum innemellom, har ikke sett pensumet veldig nøye,men blir en del spennende lesing tror jeg:) Du får ha lykke til med dine studier:)

Christine Lövendahl

har aldri hørt om dette studiet før. noe så spennende. du kommer nok til å trives kjempegodt med det :) grattis med plass. og enda mer grattis på bursdagen din idag Nina :)

Mari

Gratulerer så mye med plass på studiet, Nina. Det blir helt sikkert spennende :) Jeg tenker som Julie at det sikkert er bøker på pensumet du kan blogge om. Lykke til!

Nina C.

SVAR TIL:
CHRISTINE: Tusen takk Christine:) Er spent på studiet og ser frem til å starte i August:)

MARI: Takk Mari:) Kommer nok mange spennende bøker som kan anbefales videre som er pensum:) Skal selvsagt tipse om de :)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...