CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag 24. juli 2012

Smakebit på en søndag /Folkelesnad

En litt forsinket "Smakebit på en søndag" bidrag dette,men som man sier "bedre sent enn aldri".  "Smakebit på en søndag" er en fast spalte hos bokbloggen Flukten fra Virkeligheten ,og går ut på at du skal ta opp boken du leser for øyeblikket og gi dine lesere et par setninger uten å avsløre så mye av handlingen og deretter legge igjen innleggets url her med de andre smakebitene!

For øyeblikket passer jeg broren min sitt hus mens han,kona og sønn er på en ferie. Foruten å passe hus, passer jeg hund og fisker.  På min "miniferie" tok jeg med et par lettleste bøker ,og begynte på "Folkelesnad" av Agnes Ravatn på søndagen og har siden da sittet å små ledd høyt mens hunden har sett rart på meg. For Agnes skriver ganske ironisk og morsomt til tider eller kan jo godt være at jeg har en litt merkelig humor . hehe.

Litt om boken:
Forfattaren har lest norske vekeblad i forskjellige kategoriar som babyblad, kvinne- og mannfolkblad, interiørblad, pornoblad, matblad og kjendisblad. Ho ser på kva desse blada seier om samfunnet vårt og om oss sjølv, om dei speglar verda og liva våre.


Over til smakebiten:

"Bladet BoligDrøm er heilt splitter nytt -gratulerer til redaksjonen-not!-og forfekter  eit uuthaldeleg romantisk og rustikt syn på verda. For å seie det som det er: Heile bladet er kvitmåla liksomgammalt,masseprodusert ,nostalgisk skranglemøbel-shabby-chic-helvete! Ein stor del av bladet er via pynting,især til jul. Høyr her, BoligDrøm: Nei då, "julepynten trenger ikke å være nusselig". Men tøyenglane de reklamerer for,treng kanskje ikke vere prikk like Ku-Klux-Klan-hetter heller?" s.87
Les flere godbiter her!

4 kommentarer:

Karen

Leste alle disse artiklene da hun skrev dem for Dag & Tid, og de er helt herlige ja! Og om du har merkelig humor har i alle fall jeg akkurat den samme, siden jeg satt og storhumret for meg selv da jeg leste Agnes' kullsvarte ironiske rapporter fra magasinverdenen. ;) Enjoy!

Mari

Auda, de englene ville det være dumt å henge opp på treet! Det var en anderledes smakebit, Nina, den første litt sinte(humoristiske) jeg har sett tror jeg he he.

Kake

Måtte le litt av denne :) Herlig liten smakebit! :)

Nina C.

SVAR TIL.
KAREN: hehe,har blitt ferdig med boka nå og likte den kjempe godt:) Må sjekke ut mer lesestoff fra henne:)

MARI: Så bra at du likte smakebiten:) Boken er ferdig lest nå og jeg likte den kjempe godt:)

KAKE: hehe,takk:) Anbefaler boken!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...