CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 1. april 2012

Smakebit på en søndag (1.april)

Da er det på tide at jeg får lagt ut en "Smakebit på en søndag innlegg". Føler det har vært en stund siden sist. 

Konseptet tilhører Flukten fra virkeligheten og det hele går ut på at du skal ta opp boken (eller bøkene) du leser i ,og gi dine lesere et par setninger /sitat fra boken(uten å avsløre for mye). Deretter skal du legge igjen innleggets url her sammen med de andre bidragene.

Denne søndagen skal jeg gi dere  smakebiter fra to av de bøkene jeg leser for øyeblikket. Smakebitene skal henholdsvis komme fra "The Walking Dead Book 1"  av Robert Kirkman mfl. og "Brisingr" av Christopher Paolini.

The Walking Dead (Bok 1)| s.2 : Her våkner Rick Grimes fra koma og finner sykehuset tomt.

The Walking Dead(Bok 1) s.13: Litt lenger ut i tegneserien og hvor Rick har syklet hjem til huset sitt,og finner det tomt.

"Brisingr"av C.Paolini:
"Synet var så majestetisk at Nasuada et øyeblikk sto som naglet,takknemmlig over at hun fikk være vitne til det. De er uskadet! tenkte hun og pustet lettet ut". |s.164

 Jeg håper alle sammen for en flott påskeferie! Jeg skal kose meg med bøkene jeg holder på med! Forhåpentligvis kommer godværet(uten vind)!

God påske!


Stikk innom her for å lese flere godbiter!


14 kommentarer:

Beathe

Spennende vri på smakebiten med tegneserie:-) men hvorfor ikke? Har kommet i gang med påskelektyren som bare består av krim. Ha en god påske og kos deg med lesingen:-)) Håper værgudene blir snille der du befinner deg. Påskeklem

Mari

The Walking Dead kunne jeg godt tenkt meg å lese! Det er også en tv-serie, er det ikke det da?

Gråbekka`s Blogger

Takk for smakebitene:) Stakkars Rick, må jo være som å våkne opp til ett mareritt:O Ha en fin kveld:)

Siljeblomst

Jeg synes det er så morsomt å se at både TV - serien følger tegneserien så godt i begynnelsen!

Kos deg masse i påsken, Nina!

siljeblomst

Det glemte jeg å si; så flott design du har på bloggen!

Nina C.

Svar til:
@Beathesbokhylle: hehe, ja tenkte jeg skulle prøve på noe annet. Dessuten blir det litt vanskelig å gi smakebiter fra tegneserier ettersom det er mye av de visuelle som teller inn ifht til med "vanlig bøker". Du får også kose deg videre med lesing og ha fremdeles en flott påske! Påskeklem tilbake!

@Mari: Jupp, det er en tvserie som går på TVNORGE. Det har kommet ut 2 sesonger hvorav den andre sesongen har premiere på tvnorge den 22.april :)

@Gråblekka's blogger: Ja,huff.må ha vært det hvis det hadde skjedd i virkeligheten. I serien greier Andrew Lincoln å fange de øyeblikket som vist på bildene ovenfor bra:)

@Siljeblomst: Takk:) fikk lyst å prøve et annet design og prøve meg frem med bloggmalen her på blogspot:)

Ja,det har jeg hørt at tvserien gjør ifht tegneserien.At serieskaperne har gjort en god jobb :)

Kake

Så spennende! Jeg har sett sesong 1 av serien, selv om jeg var veldig skeptisk til hvordan de skulle filmatisere en tegneserie. Jeg likte serien veldig godt, så langt som jeg har sett i alle fall. Så får vel bare komme i gang med tegneserien!

Hehe og The Walking Dead vekker minner om dagen-derpå avslutningsshow med Kirkman & co på Raptus for noen år siden.

Elin

The Walking Dead er knallbra. Jeg venter på at vol 16 skal komme ut. :D

Nina C.

Svar til:
@Kake: Bra at du liker serien veldig godt! Virker som nå tid dags at de kan lage tvserier av bøker og tegneserier :)Gleder meg til sesong tre av the walking dead som begynner til høsten:)

@Elin: helt enig med deg at the walking dead er bra! Koser meg med tegneserien jeg.hehe. Er ikke så ofte jeg leser tegneserier og i walking dead tegneserien er så bra illustrert (hvis man kan si det sånn).

Kake

Jeg tenkte egentlig mest stilmessig, siden tegneserier er veldig visuelle, så var jeg litt skeptisk til hvordan de løste det. Men det så bra ut! :) Må få tak i sesong 2 og kanskje låne serien så jeg får lest også!

Og takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg~ Jeg liker også spørrespill, men jeg failer som oftest på TP med mindre man spiller med lag. Heheh.

Melusine

Artig å se en bit av tegneserien, jeg har jo kun sett første sesong av filmatiseringen - som jeg forøvrig likte veldig godt.

Ang. Dødslekene så snakket min datter nettopp om hvor Dødslekene og nevnte igjen hvor mye bedre hun likte boken. Hun kunne godt skjønne dem som ikke likte filmen om de ikke har lest boken, det var så mye vesentlig som ikke kom med. Jeg skal i alle fall se filmen så snart den kommer på dvd :)

Nina C.

Svar til:
@Melusine: Så bra at du likte tvserien "The walking dead":) De har gjort en god jobb med å adaptere tegneserie til tv :)@Kake: Bare hyggelig!:) Jeg liker mest å spille Geni jeg:)

Sant det! satt i natt å leste en del i "The Walking Dead" og sammenlignet underveis,og de har holdt seg tro til det meste.

Anonym

Så fin bloggen din har blitt! Dette designet likte jeg virkelig! :-)
Brisingr synes jeg er en fin bok, nå skal jeg snart i gang med den siste boken i serien, og det gleder jeg meg til!
Ha en riktig fin påskeuke! Klem!

Julie

Jeg har ikke lest bøkene til Paolini, men the Walking Dead-serien er kjempegod. :D

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...