CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 5. februar 2012

Smakebit på en søndag: 1984

Smakebit på en søndag #5

På tide med "Smakebit på en søndag" som er en fast spalte hos Flukten fra virkeligheten . Hvis du vil være med skal du ta opp boken du leser for øyeblikket hvor du  velger ut et par setninger eller  et sitat (uten å avsløre for mye av handlingen). Legg så lenkentil innlegget  igjen her med de andre bidragene til denne søndagens "Smakebit på en søndag".


Jeg har begynt å lese på klassikeren "1984" av George Orwell og har ikke kommet så særlig mye lengere enn et par sider inn i boka. Men skal nok greie skrape sammen en smakebit for dere.

"Det han nå stod i begrep med å gjøre ,var å begynne på en dagbok . Dette var ikke ulovlig (ingenting er ulovlig,fordi det ikke lenger fantes noen lover),men hvis det ble oppdaget ,var det temmelig sikkert at det ville bli straffet med døden,eller med minst fem og tyve år i en tvangsarbeidsleir."|s. 14

Les flere smakebiter her!


16 kommentarer:

Siljeblomst

Ingenting er ulovlig, men dersom noen oppdager at du gjør noe som ikke er ønskelig, så kan du få dødsstraff... huff... Men jeg likte smakebiten veldig godt, denne skal jeg lese i løpet av året. Jeg skal ha dystopia som tema en eller flere måneder :-)

Julie

Åh, nå leser du en av favorittene mine... :) Gleder meg til å høre hva du synes når du er ferdig!

Anonym

Grøss og gru... Denne må jeg få lest snart. Fin smakebit :)

Gråbekka`s Blogger

Likte smakebiten gjorde meg veldig nyskjerrig og at det er en klassiker er jo også spennende:) Måtte notere meg den ned:)

Kos deg med boken videre, er spent på om du liker den:)

Nina C.

Så bra at du likte smakebiten:) Hørt mye bra om boka:)

Nina C.

Fikk lyst å lese den etter å hørt mye bra om "1984" av George Orwell:))

Nina C.

hehe, liker det jeg har lest hittil:)

Nina C.

Så bra :) hehe. Har vært nysjerrig på denne boka lenge og hørt mye bra om den somsagt. Så da den var ledig på biblioteket måtte jeg bare låne den:)

Mari

Fin smakebit, Nina :) Jeg har lyttet til deler av boken men la den litt på vent etter at jeg ved et uhell satte på shuffle på iPoden. Ingenting hang på grep...ikke så rart da sporen plutselig ble spilt av i tilfeldig rekkefølge ;) he he he.

Melusine

Denne boken leste jeg for maaange år siden,
artig med smakebiten! En veldig god bok :)

Nina C.

Takk:) hehe, har skjedd med meg også. Hørte på lydbok på Ipoden,men så hadde jeg greid å legge inn en vanlig sang i selve spillelisten med boka.

Nina C.

Så bra å høre:) Hørt mye bra om den boka!

ithil

Dette er en spennende bok! Anbefaler "Brave new world" (Vidunderlige nye verden) av A. Huxley også, når det gjelder dystopiske klassikere :)

Nina C.

Takk for boktipset:)

Kake

Spennende smakebit, har denne på listen over bøker også! :) Har planer om å få lest Brave new world en gang snart, må bare få motivasjon til å begynne. Hehe. (så det var noen som har nevnt den i en tidligere kommentar) :)

Nina C.

Takk :) Har fått skrevet ned Brave New World ettersom den er nevnt ovenfor:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...