CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag 8. februar 2012

My Books

Hadde tenkt å publisere dette innlegget for en stund siden,men hadde helt glemt det.  For et par uker kjøpte jeg 2 bøker fra play.com. Jeg kjøper de brukt og bl.a fra world of books som resirkulerer bøker i den forstand at de selger brukt bøker og gir til veledighet av det de selger.

Jeg brøt et  av mine lesemål for 2012 ettersom jeg skulle ikke kjøpe noe nye bøker før jeg får lest ALLE de uleste bøkene som skriker etter å bli plukket opp og lest.  Men etter jeg så filmen "The Green Mile" med Tom Hanks i hovedrollen for et par uker siden måtte jeg bare få lest boka som filmen er basert på.

Men jeg kal være flink å ikke kjøpe noe nye bøker. Istedenfor å kjøpe nye kan jeg heller somsagt lese de uleste ,og donere X antall kr til et fint formål. Har ikke bestemt meg helt for summen eller noe foreløpig,men skal se hvor mange bøker jeg leser iløpet av året.


Andre boka jeg kjøpte meg var Harper Lee's "To Kill a Mockingbird". Har hørt mye bra om boka og tenkte det var på tide at jeg leste den. Kjøpte den brukt og sparte mye på det. Synes det er bra at bøker blir gjenbrukt så lenge de er så de kan leses. For min del gjør det ikke noe om bokryggen er slitt og sidene begynner å få en viss gul farge i endene.

Så har jeg også vært heldig å få tilsendt noen leserseksemplarer fra et par forlag.  Har lyst å lese flere bøker på en gang når fine bøker kommer i postkassen,men foreløpig greier ikke å lese mer enn 2 bøker om gangen. 

Håper alle får en fin onsdag! Nå skal jeg slappe av videre med en god bok! 

Noen av dere som har kjøpt noe nye bøker? 

 
12 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger

Takk for tips for nettsia, den skal jeg skjekke ut. Bra side da:) Intresange bøker du har kjøpt. Ramla over en brukthandel her om dagen, da kjøpte jeg tre bøker for 65 kr:

1. Noen kjenner mitt navn av Lawrence Hill
2. Paktens vokter av Tom Egeland
3. Hotellet på hjørnet av bitter og søt av Jamie Ford

Ha en riktig fin dag videre Nina C!:)

Nina C.

Bare hyggelig :) Virker som bra bøker du har kjøpt! Har selv lest "Hotellet på hjørnet av bitter og søt" av Jamie Ford. Den er kjempe fin syntes jeg!:)

Ha en flott dag videre du også!

Anonym

Jeg kjøpt fire bøker av Charles Dickens på en brukthandel. Og fem bøker av Karen Marie Moning fra The book depository.
Begge deler har billige bøker, så det ble ikke dyrt.
Jeg er innom brukthandelen ett par ganger i måneden og ser etter bøker. Nå får jeg lov til å gå inn på lageret og se på bøker som er kommet inn men ikke sortert. Der fant jeg en bærepose med Nacy Drew, men fant ut at så nostalgisk kan jeg ikke være :-)

Nina-Martine

Er virkelig nysjerrig på To Kill A Mockingbird, skulle ønske jeg hadde lest noen klassiske bøker, men har aldri fått meg til å gjøre det...

Natalie Normann

Fine bøker og takk for tips om nettsiden. Jeg liker gjenbruk av bøker veldig godt. Jeg har lest det meste av Stephen King og det er sjelden at han skuffer. The green mile er spesielt bra. To kill a mockingbird er en bok jeg aldri har klart å fullføre. Jeg har forsøkt siden så mange elsker den, men gir opp. Jeg håper du liker den bedre!
Jeg har akkurat fått ny kindle og det måtte jeg feire med innkjøp av en av mine favorittbøker: Jane Eyre. God lesning:D

Mari

Jeg elsker "To Kill a Mockingbird"! Håper du også liker den, Nina :) Det er helt ok med brukte bøker syntes jeg også.

Nina C.

Kjempe bra å kjøpe brukt:) Må se få lest noe av Charles Dickens! Kult at du får lov til gå på lagret på brukthandelen da:)

Nina C.

Det var det jeg også var:) hehe. Hørt den har blitt nevn i en del tvserier.

Nina C.

Takk:)
Bare hyggelig!:) Bra å høre at du likte "The Green Mile" Ser frem til å lese den!:) Har noen klassikere i bokhylla mi som er godt likt,men er vanskelige å få fullført. Prøvde meg på "Frankenstein" av Mary Shelley,men greide ikke få startet helt. Men skal nok prøve igjen:)

Nina C.

Så bra å høre.=) Ser frem til å lese "To kill a mockingbird":) Hørt mye bra om den!

Julie

World of Books var nytt for meg, men det var et fint konsept. Jeg har kjøpt et par bøker på lanserings-salget på nettbutikken til Tanum. De har endel bøker til 49 kr der. Men økonomien min er ikke akkurat i form om dagen, så det blir ikke noen shopping sprees. :P

Nina C.

World of books har jeg handlet fra før av,men oppdaget nå at det stod "recycle books for charity" på kvitteringen som følger med. :) Hadde veldig lyst å handle på tanums nettbutikk,men har heller ikke så god økonomi så jeg kan gå bananas med shoppinh:) hehe

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...