CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 9. februar 2012

Boktema - Den morsomste boken jeg har lest

Det har allerede rukket å bli torsdag og på torsdager er det boktema hos Anettes Bokboble. Denne torsdagen er det tema "Den morsomste boka jeg har lest" som er gjeldende ,og det er et tema som fikk meg til å romstrere litt oppi topplokket etter bra kandidater å presentere. Jeg fant frem to bøker .

Les mer om dagens tema og andres bidrag her!

Kan ikke skryte på meg at jeg har lest mange bøker som har fått meg til le som bare det,men de jeg kan huske er bl.a "The Secret dreamworld of a shopaholic" av Sophie Kinsella og "Haikerens Guide til Galaksen" av Douglas Adams.Den første  boka er "The Secret Dreamworld of a Shopaholic"  og er kanskje ikke én bok du umiddelbart setter i gang med å le av bare pga handlingen. I starten var jeg litt små irritert på hovedpersonen pga hun aldri lærte av sine feil,men etterhvert så greide hun å rote seg opp i all slags problemer og løgner som til slutt levde sitt eget liv. Det er summen av dette som noen av gjorde at jeg satt å lo av det,og var litt småflau påvegne av hovedpersonen.

Andre boken jeg trekker frem i dagens boktema er "Haikerens Guide til galaksen". Jeg har bare lest den første boka i serien,men likte den kjempe godt måten Douglas Adams skrev den på,og fortellermåten selvsagt. Selve boka er en reise hvor du nesten må legge all fornuft igjen ,og være med på turen.  Det oppstår mange rare og morsomme hendelser iløpet av boka. Så hvis du ikke har lest denne boka ennå anbefaler jeg den!Hvis du vil være med på dagens tema er det bare å lage et innlegg,deretter legge igjen innleggets url i dette innlegget her! Kanskje du kommer over nye bøker du bør sjekke ut som kan få latteren til å sitte løst!

Ha en fin torsdagskveld videre!10 kommentarer:

Beathe

The secret dreamworld of a shopaholic begynte jeg faktisk på i dag som ledd i min egen utfordring om å lese engelske bøker i løpet av 2012,har sett filmen men har hørt at boken er mye bedre( som det ofte er) den andre virker også som det er vel verd å sjekke ut.

Mari

Jeg vil lese Douglas Adams sin bok(bøker) :) Shopaholic falt dessverre ikke helt i smak her men jeg vet at jeg er blant et mindre tall som ikke har sansen for disse bøkene ;) Tusen takk for at du delte dine morsomte bøker med oss, Nina.

Anonym

Jeg er helt enig i Haikerens guide til galaksen :-) Nå må du bare få lest resten! :-)

Nina-Martine

Vet ikke hvilken bok jeg ville valgt heller, det er noe å le av i alle bøkene jeg leser, syntes jeg :p

Nina C.

Så bra:) Likte godt The Secret Dreamworld of a Shopaholic:) Skal nok få lest mer av Sophie Kinsellas shopaholic bøker:) Hørt de er bra:)
Anbefaler også Douglas Adams sine bøker!

Nina C.

Bare hyggelig Mari!:)

hehe,nei alle kan ikke like et samme. Men anbefaler å sjekke ut Haikerens Guide til galaksen!:) Fin og morsom bok!

Nina C.

Så bra:) Skal se å få kjøpt opp resten av bøkene!

Nina C.

hehe,så bra:) Måtte tenke meg godt om før jeg valgte bøker til dette temaet:)

Beathe

Skal absolutt sjekke ut Douglas Adams!

Anette

Flott innlegg! Jeg elsker Shopaholic-bøkene, og den andre boken du presenterer står absolutt på leselisten :)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...