CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag 13. februar 2012

En forsinket smakebit på en søndag: 1984

Skulle egentlig publisere dette innlegget i går som et bidrag til Flukten fra virkelighetens faste spalte hver søndag. Men jeg glemte det helt. Her kommer mitt sjette innlegg for i år.

For å være med på spalten tar du opp boka du leser for øyeblikket og plukker ut et par setninger/sitat fra boka uten å avsløre for mye av handlingen. Deretter legger du igjen innleggets url inn i dette innlegget!
Du trenger heller ikke ha en bokblogg for å være med!
 Jeg holder fremdeles på med "1984" av George Orwell ,men har også såvidt begynt på "Warbreaker" av Brandon Sanderson som jeg leser før jeg legger meg.

"Siden den tid hadde krigen bokstavelig talt vært evigvarende,men strengt tatt hadde det ikke alltid vært den samme krigen.I hans barndom hadde det i flere måneder vært en forvirret gatekamp i selve London,og noe av den husket han levende."|s.40
Les flere smakebiter her!

6 kommentarer:

Nina-Martine

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan du greier å lese flere bøker samtidig! Det er noe jeg aldri har prøvd meg på :P

Mari

Nå fikk jeg litt lyst til å ta opp tråden med denne lydboken igjen. Tusen takk for smakebiten, Nina :)

Anonym

Hva synes du om 1984? Jeg falt ikke for den. Dvs at jeg syntes det var en helt grei bok, men ikke "min greie" hvis det gir noen mening :-)

Nina C.

hehe, greier så vidt det. Men bytter på å lese de to jeg leser. F.eks leser jeg en av de før jeg legger meg,mens jeg leser den andre på dag tid/utover dagen hvis jeg er i lesemodus. Men har kommet litt dvalemodus med lesingen nå,går litt treigt. hehe

Nina C.

Bare hyggelig:)

Nina C.

Har fått kommet litt videre enn sist,men foreløpig går det litt treigt. Er spent å se hva som skjer videre i boka. Foreløpig syntes jeg den er helt grei.

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...