CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag 17. februar 2012

Boktema: Min favoritt forfatter på D

En litt forsinket bidrag til torsdagens faste spalte hos bokbloggeren "Anettes Bokboble". Denne gangen skal vi vie innlegget til vår favoritt forfatter på D. Enten det er fornavnet/etternavnet som starter på bokstaven D.Deretter skal innleggets url legges igjen i dette innlegget her!

Sjekk ut og les mer om gårsdagens tema og hva du må gjøre for å være med!

Min favoritt forfatter på D er  Dan Brown. Helt siden jeg slukte "Da Vinci Koden" har jeg hatt sansen for hans forfatterskap.  Eneste bøkene jeg ikke har lest av han ennå er Deception Point (2001) og Digital Fortress (1998).  Men bøkene hvor "Robert Langdon" er med i er mine favorittbøker.  Dessuten så er filmatiseringen av filmene "Da Vinci Koden" og "Engler og Demoner" med Tom Hanks som "Robert Langdon". Det er et stort pluss ettersom Tom Hanks er en av mine favoritt skuespillere.

Tom Hanks som "Robert Langdon" i "Engler og Demoner"

Hvis jeg skal plukke ut to bøker av Dan Brown som er mine favoritt er det " The Lost Symbol" og "Da Vinci Koden" som er de to utvalgte.  Håper det blir en filmatisering av "The Lost symbol".


For de som liker humor innenfor bokverden kan jeg også anbefaler "Madonna Gåten" som er en   ironiske versjon av Da Vinci Koden som igjen er skrevet av Knut Nærum,Elisabeth Botterli og Peder Udnæs. Den boka er kanskje mer morsom for de som har lest eller sett "Da Vinci koden" enn de som ikke har gjort det. Husker jeg satt å leste boka og det kom en del latterkuler iløpet av bokas 300 sider.
 Der sidesporet jeg litt i boktemaet,men det var ikke helt urelatert.

Stikk gjerne innom dette innlegget for å lese flere bidrag til gårsdagens boktema!


ps: ville bare si at jeg ikke får oppdatert progressmålerne i sidenmeny under utfordringene jeg er med. Den pcen jeg har går på siste verset,og henger seg opp over det minste. Men stikk innom "Bøker 2012"menyknappen ettersom der har jeg lister over bøker jeg skal lese og der krysser jeg av for hvilken bøker jeg leser osv.

7 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger

Dan Brown og Robert Langdon bøkerne er bare helt fantastisk:) Må få lest Madonna gåten...hadde nesten glemt den. Takk for påminnelsen:)

Mari

Godt valg, Nina :) Selv har jeg kun leset DaVinci Koden, den var spennende. Ha en super helg!

Anette

Flott innlegg om en godt likt forfatter. Selv har jeg ikke lest noe av ham enda. Men kanskje, kanskje ;)

Nina C.

Helt enig med deg:) Er kjempe glad i de bøkene og skal få lest de om igjen en gang:)

Fikk også lyst å få lest Madonna gåten på nytt:) Kom nettopp på den når jeg skrev innlegget!

Nina C.

Takk:)Anbefaler både Engler og demoner samt The Lost symbol:) Fine bøker!
Ha en fin helg du også!

Nina C.

Takk:) ja,han Dan Brown er en god likt forfatter=) Håper du får lest noe av Dan Brown:)

Anonym

Jeg liker også Dan Brown og bøkene hans. Jeg har lest dem alle sammen. Madonna gåten av Nærum hadde jeg ikke hørt om, så den må jeg få lest!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...