CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag 4. juli 2012

Boken på vent #1 : Delirium av Lauren Oliver

Dette er første posten jeg lager i "Boken på vent" spalten hos Beathes bokhylle.  Det hele går ut at du lager en post med hvilken bok du har på vent.Enten det er en du har i bokhylla eller som du ønsker deg,men ikke ennå har skaffet. Legg så igjen linken din her! Mitt innlegg er litt forsinket ettersom det skulle publiseres i går,men bedre sent enn aldri sier jeg.

Idag fikk jeg en pakke i posten fra gyldendal og der var det en sommergave med 2 bøker. En av de  "Delirium" av Lauren Oliver er jeg ganske spent på og gleder meg til å ta fatt på. Dette er den norske utgaven jeg har fått leseeksemplar av. 
OM BOKEN:
They say that the cure for Love will make me happy and safe forever. And I've always believed them. Until now. Now everything has changed. Now, I'd rather be infected with love for the tiniest sliver of a second than live a hundred years smothered by a lie.
Den ovnefor er én av mange fine bøker som ligger på vent.Så jeg gleder meg til å lese den!

5 kommentarer:

Beathe

Det går helt fint an å melde seg på i etterkant:-) Jeg har nettopp fått tilsendt "før jeg faller" og den gleder jeg meg til å ta fatt på.Har hørt mye bra om denne serien så jeg skal nok skaffe meg de som er. Gleder meg til å høre hva du syntes om denne:-)

Birthe

Så gøy å få sommergave, og det virker å være en fin bok :)

Agnes B.

Jeg burde bli flinkere å lese bøker! det er jo egentlig utrolig gøy! :)

Lenes blogg

Har ikke hørt om denne. Lykke til med lesingen :)

Nina C.

BEATHES BOKHYLLE: Så fint å høre at det går ann å melde seg på litt etter. Hender noen ganger jeg glemmer å poste osv. Har before I fall i bokhylla mi,men har ikke fått lest den ennå. Men har hørt mye fint om den!

MELUSINE: Ja, helt enig. Alltid gøy med pakker i posten:)

AGNES B. : Helt enig med deg Agnes:) Bøker er jo kjempe gøy og det gjelder egentlig bare å finne de bøkene man liker eller kanskje sjangeren:)

LENES BLOGG: Takk Lene:) Hadde ikke hørt om den før jeg fikk den i posten. Men spent å lese den:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...