CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 17. juni 2012

Smakebit på en søndag / 17.juni

Smakebit på søndag er en fast spalte hos bokbloggen "Flukten fra virkeligheten" og det går ut på at du skal skrive en bloggpost hvor du deler noen setninger fra boken du leser nå. OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til din i  innlegget her så andre kan titte innom og lese smakebiten din,men også at du kan lese andre sine på samme innlegget.
Denne søndagen skal jeg dra fram boken "I vargens tid; en sang om is og ild" av George R.R Martin som jeg forsetter å lese etter noen bøker snek seg inn foran den.hehe Sånn er det av og til at noen bøker gjør at man legger fra seg andre i en liten stund. Men nok om det,og tilbake til smakebiten som jeg henter fra s.33


"Til begynne med hadde magisterne,arkontene og handelsprinsene gladelig invitert de siste gjenlevende av Targaryen-slekten inn i sitt hjem og til sitt bord,men etter som årene gikk og tronrøveren forsatt satt på jerntronen,lukket dørene seg,og livet ble hardere. Det var mange år siden de ble nødt til å selge unna de siste skattene,og nå hadde til og med myntene de hadde fått for morens krone ,tatt slutt. I smugene og barene  i Pentos kalte de broren hennes for "tiggerkongen". Dany ville ikke vite hva de kalte henne".

Skjermbilde fra når jeg så på "Game of Thrones" (Sesong 1). Bilde av Nattvaktene.

Er hektet på HBO serien Game of Thrones som er basert på bøkene til George R.R Martin, og jeg så hele sesong 1 på 1 uke i forrige måned. Vet at sesong 2 av tvserien er avsluttet,men jeg sparer på episodene så jeg slipper å vente så lenge til neste sesong!

Sidesporet litt der,men stikk innom her for å lese andre smakebiter!

Ha en fin søndag!

12 kommentarer:

Marianne

Så nettopp ferdig sesong 2, nedlastet fra nettet. Begynner på bok 3 senere idag antar jeg (snart ferdig med boka jeg leser :) Jeg klarte ikke å vente med tv-serie fortsettelsen! Nå blir det lenge til sesong 3 på tv, men da har jeg god tid til å lese bok 3 først. Har bestemt meg for "først boka - så tv serien" På den måten får jeg med det beste i to verdener :-)

metanoia

spennende smakebit :D
begynte så vidt å se litt på game of thrones for litt siden.
ha en flotters søndag

Monika

Snart får jag nog ge mig på den här serien, antingen som bok eller TV-serie. Eller både och :)

Ann Kristin

Game of Thrones er en serie jeg har veldig lyst til å begynne på, men har så høye forventinger til at jeg blir litt småredd. Smakebiten er ihvertfall interessant. :)

Gråbekka`s Blogger

Takk for smakebiten:) Elsker TV - serien:) Bøkene gleder jeg sånn til å lese:) Blir nok til høsten jeg kaster meg over disse:) Kos deg med boken og ha en herlig søndag:)

Beathe

Tusen takk for smakebiten:-) Har ikke kommet i gang med disse bøkene enda. Ha en fin dag videre og kos deg med lesingen!

Siljeblomst

A Game of Thrones er fantastisk! Kos deg videre med boka, Nina :-)

Anonym

En fin smakebit! Jeg begynte også på denne serien på norsk. Kanskje det er det som skal til for at jeg skal komme gjennom den. Jeg ble litt skremt av alle navnene i begynnelsen, men har tenkt å prøve en gang til :-)
God søndag!

Kake

Takk for smakebiten :) Jeg dør etter å begynne på Game of Thrones!

Bokelskerinnen

Denne leser jeg litt av og på for tiden også :) Veksler mellom å lese på norsk og på engelsk.

Julie

Elsker denne serien. Takk for smakebiten. :)

Nina C.

SVAR TIL:

KINDLEJOY: Skjønner den! Jeg startet litt andre i enden og så første sesongen før jeg leste bok 1. Men før neste sesongen (3) skal jeg nok greie å få kommet meg ajour:) Jeg har kun sett 1 episode av sesong 2 hittil,sparer unna litt:) hehe

MARY-ANNE: Så bra at du har begynt å se på "Game of Thrones":) Serien er bra!

MONIKA:Anbefaler å både sjekke ut bøkene(det jeg hittil har lest i bok 1 er bra) og serien:)

ANN-KRISTIN: Har forståelse for det! Du kan jo sjekke ut 1 episode eller 2 av tvserien,se om det er en bokserie du vil lese:)

GRÅBEKKAS BLOGGER:Takk Isabella! Håper du hadde en fin søndag! Elsker tvserien også,og gleder meg til å se resten av den andre sesongen:)

BEATHES BOKHYLLE:Bare hyggelig:) Anbefaler å sjekke ut bøkene og tvserien:) Håper du hadde en fin søndag beathe!

SILJEBLOMST: Takk Silje! Skal kose meg videre med boka:)

ASTRID TERESE: Det er som oftest med sånne bokserier at det er mange navn å holde kontroll på. Tror det er greit å få lest starten på norsk så man kommer inn i det:)

KAKE: Det skjønner jeg veldig godt:) Du får kose deg med serien når du begynner på den:)

BOKELSKERINNEN: Kommer også til å veksle litt mellom norsk og engelsk tror jeg:) Bokserien virker ganske bra og jeg gleder meg til å lese videre:)

JULIE:Så fint å høre:) Den bokserien har nok mange fans:) Gleder meg til å lese videre i den:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...