CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 24. mai 2012

Boktema- Min favoritt forfatter på H

Idag hos Anette's bokboble er det som vanlig tid for BOKTEMA og idag skal vi skrive et innlegg hvor vi presenterer favoritt forfatteren(-e) på H. Bli gjerne med du også og lag et innlegg med din favoritt forfatter!
Min favoritt forfatter på H er Charlaine Harris som er forfatteren bak bl.a Sookie Stackhouse (Southern Vampire) Series og Harper Connelly Series. 


Charlaine Harris (født 25 november 1951) er en New York Times bestselgende forfatter som har skrevet mysterier i over tjue år. Hun er født og oppvokst i Mississippi River Delta-området i USA. Hun bor nå i Sør-Arkansas med sin mann og tre barn. Selv om hennes tidlige verker besto i hovedsak av dikt om spøkelser, og senere tenåringsangst, begynte hun skrive skuespill da hun deltok Rhodes College i Memphis, Tennessee. Hun begynte å skrive bøker noen år senere. Hennes senere bøker har vært i det urbane fantasy-sjangeren. Hun er best kjent for The Southern Vampire Mysteries serien. (les mer her!)
Fra tvserien "True Blood" som er basert på bokserien "Sookie Stackhouse(Southern Vampires) Series".


Jeg har ikke fått lest alle bøkene som har kommet hittil ut  i bokserien om "Sookie Stackhouse". I bokhylla mi har jeg bøkene frem til nr9 (Dead and Gone). Men skal nok få lest de 3 som har kommet ut. Siste boka i serien heter "Dead Ever After" og publiseres i Mai 2013.


Stikk gjerne innom Anette's Bokboble for å lese andre sine favoritt forfattere her!

12 kommentarer:

Siljeblomst

Bra valg :-)

Gråbekka`s Blogger

Flott forfatter du har valgt deg:) Gleder meg til siste boka kommer ut:) Har lest resten tror jeg, må sjekke for sikkerhetens skyld kan jo hende jeg har gått glipp av noen:)

SV:Må si om du kommer inn, skal krysse fingrer og tær for deg:) Har ikke helt bestemt meg enda, men mest sannsynligvis blir det det:)Må bare få meg en jobb først, så jeg kan betale utdanningen:)

Beathe

Ser at det er flere som har valgt denne forfatteren og det gjør meg naturligvis litt nysgjerrig, så jeg tror jeg må sjekke ut litt. Ha en fin fredag Nina:-)

Lenes blogg

Ikke lest noe av henne. Takk for tipset!

Anette

Flott innlegg av dette boktemaets mest populære forfatter! Jeg er fan jeg også :) God helg og klem fra Anette :)

Nina C.

Svar til:

Siljeblomst: Takk:)

Gråbekka's Blogger: Hun er en populær forfatter,har lagt merke til flere har valgt henne i boktemaet denne gangen:) Jeg mangler 3 eller 4 bøker for å lese de bøkene som hittil er kommet ut i Sookie Stackhouse serien.

Beathes bokhylle: Anbefaler å sjekke ut Charlaine Harris. Sookie Stackhouse serien er bra! Håper du hadde en fin fredag!

Lenes Blogg: Da anbefaler jeg bøkene i Sookie Stackhouse bokserien til Charlaine Harris:D

Anette: Kan tenke meg at det var mange som valgte Charlaine Harris i denne ukens boktema:D
Ha en fin helg !Klem

Birthe

Første sesong av serien har jeg sett, men falt av lasset etterhvert og har ikke hatt noen inspirasjon til å lese disse populære bøkene. Kanskje bra sommerlektyre :)

Nina C.

Svar til:
Melusine: Anbefale å lese bøkene :) Jeg falt av på tvserien i begynnelsen,men så gav jeg den en ny sjanse. Plutselig ble jeg hektet:D hehe

Birthe

Kanskje jeg skal prøve tv-serien en gang til, eller bøkene høres faktisk bedre ut. Sikkert greie å ha med til Spania i sommer :)

Jeg har lest mye negativt om Trainspotting-filmen, så jeg tror jeg holder meg unna den. En ting er å lese at noen graver i en do fylt av avføring, men å se det...usj, nei nå ble jeg kvalm.

Anonym

En flott forfatter som har skrevet noen virkelig bra bøker. Et flott valg! :-)

Nina-Martine

iiik, jeg har enda ikke begynt å lese den nyeste boka! Jeg må skjerpe meg :p

Nina C.

SVAR TIL:

Melusine: Anbefaler begge delene:) Liker både tvserien og bokserien. :)

Huff,skjønner at du ikke vil se trainspotting:S

Astrid Terese: Helt enig med deg:)

Nina-Martine: hehe, jeg henger etter mye. Siste boka jeg leste var bok nr 9. Tror jeg nesten burde lese den omigjen:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...