CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 31. mai 2012

Boktema - Boken som ville blitt den perfekte film/tv-serie

Det er sannelig torsdag igjen og jeg vet det er en klisjé å si at tiden flyr unna. Men den gjør jo det! Men nok skravling om det. Nå er det på tide med  Anettes boktema som hun holder på hver torsdag. Denne gangen vil hun at vi skal skrive et innlegg om boken som ville blitt den perfekte film/tvserie. Lag gjerne et innlegg du også og legg det igjen her sammen de andre innleggene!
Jeg ser at "Mørk Engel" av Laini Taylor er en stor favoritt blant de bloggene jeg har vært innom som har skrevet om samme tema og jeg føyer jeg meg inn i rekken.  Etter jeg leste "Mørk Engel"(les min omtale her!) så hadde jeg så lyst å se filmen. Jeg tenkte meg hvem som spille hvem og regissøren osv,men akkurat nå husker jeg ikke helt hva jeg bestemte meg for.hehe

Det som er bra å vite er at "Mørk Engel" skal bli filmatisert og det er Universal Pictures som skal lage filmen. Vet ikke noe særlig mer om hvem som skal spille hvem eller regissøren,men det blir jo awesome!

Foruten "Mørk Engel" har jeg veldig lyst at boken "The Lost Symbol" av Dan Brown skal bli filmatisert og "Tiden leger ingen sår" av Ingrid Berglund.

Hva med deg?

7 kommentarer:

Anonym

Jeg gleder meg virkelig til denne filmen! :-) En annen film jeg gleder meg til er The dark tower av Stephen King, men det tar sååå lang tid :-)

Beathe

Jeg ble glad når jeg hørte at Mørk Engel skal filmatiseres:-) Ellers har jeg ikke lest noe som helst fra de andre forfatterene du nevner, så tusen takk for tips!

Siljeblomst

Helt enig med Mørk Engel, ellers hadde jeg nok fått med meg nok et heseblesende Langdon (?) - eventyr, ja :-)

Gråbekka`s Blogger

Bra valg...blei så glad når jeg hørte den skal bli film:) Supert valg:)

Berit

Alledere som roper hurra for Mørkets engel, har gjort det umulig å ikke føre den opp på lese-ønskelista. Problemet er bare at man aldri rekker å lese alt man vil- da er det greit at noe kan sluken raskt i løpet av en film!

Nina C.

SVAR TIL:

ASTRID TERESE: Så bra at du gleder deg til mørk engel-filmen. Håper den Dark tower filmen blir fort ferdig da. Det er enkelte filmer som tar laaang tid å lage.

BEATHES BOKHYLLE: Bare hyggelig:) Ble kjempe glad når jeg kom over artikkelen som sa at filmen skal filmatiseres:)

SILJEBLOMST: hehe,jupp:) Håper det blir noe Robert Langdon eventyr da. Har ikke hørt noe om det,men håper:D

GRÅBEKKAS BLOGGER:Samme her også:) Filmen kommer sikkert på kino neste år eller noe.

BERIT: hehe, ja det er mange bøker man vil lese og ikke rekker. Anbefaler å sjekke ut "Mørk Engel":)

Anette

Ingen tvil om at jeg er enig med deg, og så er det jo så fantastisk at det virkelig blir film :):)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...