CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 22. april 2012

Smakebit på en søndag : 22.april

Da er søndagen kommet for å bli og på søndager er det som vanlig "Smakebit på en søndag" hos  bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Konseptet med spalten er at du tar opp boka du leser for øyeblikket og velger ut en smakebit/et par setninger  uten å avsløre for mye av handlingen. Deretter legger du igjen linken til ditt innlegg her med de andre smakebitene.!
Denne gangen leser jeg et par bøker,men hovedfokuset er på "Din godhet" av Linda Olsson og "Brisingr" av C.Paolini. Men denne søndagen kommer smakebiten fra "Din godhet".


"Jeg hadde bodd på dette vesle stedet i femten år. Alene,stort sett. Det gjorde meg ingenting. Overhode ikke. Det var en selvvalgt alenehet.Men isolasjonen gjorde usikkerheten verre,tror jeg,og livet mitt hadde fått et anstrøk av uvirkelighet. Nå hadde jeg en tid ønsket meg en måte jeg kunne få stadfestet  hendelser og minner på. Jeg hadde begynt å lengte etter en form for bekreftelse på at minnene mine var hele og uskadde fremdeles"| s. 22

For å lese flere smakebiter stikk innom her!

Ha en flott søndag videre alle sammen!

14 kommentarer:

Beathe

Tusen takk fin smakebit:-) Dette er en herlig bok, håper du koser deg med den.Ha en fin kveld:-)

Groskro

Jeg likte veldig god "La meg synge deg stille sanger" av samme forfatter, så jeg er spent på denne - om den er like bra. Fin smakebit :-)

Anonym

En fin smakebit!
Jeg står på venteliste på Din godhet på jobb og gleder meg til å lese den. Jeg har lest Brisingr og skal straks i gang med den siste boken i serien, den ser jeg også frem til :-)

Askeladden

La meg synge deg stille sanger av samme forfatter er den BESTE boka jeg har lest<3. Denne har jeg sååååå lyyyyst å lese!!!

Isabella

Kos deg med boken:) Synes boken var kjempefin:) Takk for smakebiten:)

Ha en fin søndag:)

Mai Lene

Så fin bloggen din har blitt!! Og superfin smakebit. Den boka har eg sett lenge på etter at eg delte henne ut i ein giveaway på bloggen min. Etter det har eg hatt veldig lyst til å lese ho. =) Ha ein strålande søndag vidare og ei fin veke. =) Klem, Mai Lene

Melusine

Denne boken har jeg lest gode omtaler om,
takk for smakebiten :)

Siljeblomst

Veldig fin smakebit, og litt trist.

Nina C.

Svart til:
Beathes Bokhylle: Takk Beathe! Takk for at du tipset meg om denne her! Skal kose meg videre med denne her! Håper du hadde en fin søndag!

Groskro: takk gro! Jeg har hørt mye fint om boken "La meg synge deg stille sange".:) Må nok sjekke den ut etter jeg lest "Din godhet":)

Astrid Terese: Takk:) Håper du får lest "Din godhet" snart:)Skal få lest mer av "Brisingr" straks. Hadde en liten pause ettersom jeg ble slukt opp av "titanic" boka jeg leste:) hehe

Askeladden: Så bra å høre at "La meg synge deg stille sange" er flott:) Skal få lest den også! hørt mye bra om den! Håper du får lest "Din godhet" en dag:)

Isabella: Takk:) Skal kose meg med boka:) Håper du hadde en fin søndag!

Mai Lene: Takk :) Koselig å høre! Fikk lyst å forandre litt på bloggen:) Håper du får lest "Din godhet" en dag! Håper din søndag har vært fin!Klem

Melusine: Bare hyggelig! Håper du får lest den en gang!

Silje Blomst: Takk:) ja,den var litt småtrist smakebit.

Beathe

Jeg også foreslår at du må lese " La meg synge deg stille sanger" det er også en veldig god bok. Ha en fin Mandag:-)

Kristine

Takk for smakebit, eg likte godt coveret på boka. Eg har lyst å lese både "La meg synge deg stille sanger" og denne boka, mykje spennande i vente forstår eg :-))

Nina C.

Svar til Kristine:

Bare hyggelig! Likte også godt coveret! Ser at jeg må lese boken "La meg synge deg stille sanger" etter jeg er ferdig med "Din godhet":)

Mari

Det var en smakebit som rørte noe i meg, det kan umulig være godt når en må få bekreftet om minnene virkelig er ens egne. Tusen takk for smakebiten, Nina :)

Nina C.

Svar til :
Mari: Hos meg også, er snart ferdig med "Din godhet" og den er fin!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...