CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag 24. april 2012

Nytt design

Som de fleste kanskje har merket har jeg igjen skiftet design på denne bokbloggen. De som har fulgt meg på hverdagsbloggen min vet jeg har liker å pusle med design og fort lei av designene jeg har.hehe  Så nå har jeg skiftet til en sommerlig eller kanskje  mer vårlig design.
Håper alle hadde en fin verdens bokdag i går! Jeg kjørte somsagt igang med en liten giveaway som jeg lar være åpen til fredagen 27.april. Vil takke alle som har meldt seg på og ønske alle lykke til!Ha en fin tirsdag videre!

7 kommentarer:

MoonStar

Fint design du fikk nå :)
Blir i god stemning av det :)

Selv har jeg planer om og bytte design en gang i sommer :D

Nina-Martine

Visste ikke at det var verdens bokdag i går, ikke leste jeg noen bøker heller :P

Og det ble et fint, fargerikt design :)

Nina C.

Svar til:
Moonstar: Takk:) Koselig å høre!

Nina-Martine: Takk:)
Tror ikke verdens bokdag er kjent for å si det sånt utenom i bokverden. hehe.

Anonym

Designet ditt var nydelig! Jeg skulle ønske det fantes flere slike kreative design hos word press, men det gjør det ikke. Jeg er ikke helt klar for å "gå solo" heller, så jeg må nøye meg med det jeg har :-)

Nina C.

Svar til :
Astrid Terese: Takk Astrid! Det var koselig å høre! Synes også det burde bli mer kreative (gratis) design på wordpress.com. Er heller ikke helt klar for å gå "solo" ennå:) hehe

Beathe

Veldig fint på bloggen din nå:-) prøvde meg på dette en gang tidligere men jeg klarte ikke helt å finne ut av hvor koder og slikt skulle,så forsvant alle sideelementene og ble bare styr av det.... så jeg får vente litt. Likte dette designet veldig godt.

Nina C.

Svar til :
Beathes bokhylle: Takk Beathe! Koselig å høre! Er ikke lett med design og alt det der. Når jeg først prøvde meg på bloggdesign på blogspot skjønte jeg ikke noe.

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...