CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag 12. mars 2012

Tilbake

Da er jeg endelig tilbake i bloggosfæren. Dere som følger bloggen her har kanskje ikke merket fraværet ettersom jeg poster ikke så ofte ,men på hverdagsbloggen har jeg hatt en bitte liten pause.

I den pausen har fått lest litt. Fått litt flere bøker (leseeksemplarer), funnet ut at jeg har for liten bokhylle samt gjort mye mer iløpet av pausen.

Akkurat nå prøver jeg å holde fokus på tre bøker,men det er ikke like lett noen ganger
Er så mange flotte bøker jeg vil sluke,men det er ikke alltid jeg finner tid til å sitte lese og når jeg først gjør det blir jeg ofte litt rastløs til tider.hehe.Men har kommet godt i gang med "Hånden som først holdt min" av Maggie O'Farrell samt begynt på "Giftige Hjerter" av S.B Hayes.

Men jeg håper alle får en fin uke ! Nå skinner sola ute og snøen begynner endelig å smelte. De første løvetannene er også poppet opp uten for der jeg bor!

Flere som (sliter) med overfylte bokhyller?  Noen boktips å komme med?

8 kommentarer:

Beathe

Det er dessverre slik at det ikke er alltid like god anledning til å lese så mye som en kunne ønske. Har også liggende "Hånden som først holdt min" gleder meg til å starte på den og selvfølgelig høre hva du syntes om den. Han en fin ettermiddag:-)))

Mari

Jeg elsker omslaget til Giftige hjerter <3

Nina C.

Sant det:) Har fremdeles litt igjen av boka,men skal nok greie å bli ferdig med den iløpet av denne uka:)

Nina C.

Jeg også:)

Julie

Jeg sliter veldig med overfylte bokhyller. :P Det er mange bøker jeg gjerne vil lese akkurat nå, men har ikke tid. Oppgaveskriving, leting etter stoff i arkiver og en masse pensum er vesentlige tidstyver akkurat nå. Ligger noen lese-eksemplarer og venter på meg, også. "Min tid kommer" av Nina Vogt-Østli, "Ville hester" av Jeannette Wills og "The case of the missing servant" av Targuin Hall (pluss "Skjebnesøstrene" av Eleanor Brown, som jeg ikke nødvendigvis kommer til å lese) er de jeg kommer på nå. Sukk. Man skulle hatt mer tid.

Anonym

Jeg har også overfylte bokhyller problem :-) Mannen min ønsker egentlig at jeg skal ha bøkene på kontoret/biblioteket, men der er de 5 hyllene stappfulle slik at jeg også har fylt en hylle i stua. Til min store forundring målte mannen min den ene veggen i stua for å se om det kunne være plass til en bokhylle til! Kanskje det har gått opp for han hvem han er gift med? :-D

For ikke så lenge siden ga jeg 5 ekser med bøker til gjenbruken. Jeg fant ut at jeg hadde en del bøker jeg aldri kom til å lese en gang til og ga dem derfor bort. Jeg tror nok at slike ryddeaksjoner er nødvendige av og til.

Nina C.

Bra at det ikke er bare meg som sliter:) hehe. Når man er student er det ikke alltid lesing av "vanlige" bøker som får mye tid. Kan kjenne meg igjen der:)
Stemmer for at døgnet skulle ha mer en 24 timer i døgnet:)

Nina C.

hehe, det er ikke alltid like lett med overfylte bokhyller. Vurderer å ha litt rydde aksjon snart. Får håpe du får en ny bokhylle da!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...