CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 29. mars 2012

Boktema- Min påskelektyre

Da har jeg fått somlet meg til å slenge meg på denne ukens Boktema hos Anettes bokboble. Denne gangen skal vi presentere påskelektyren våres. Altså bøker vi har planer om å bryne oss på iløpet av den kommende påskeferien.

Jeg driver å vingler litt mellom et par bøker,men skal trekke frem de som jeg hovedsakelig skal fokusere på i påskeferien.
Etter jeg så "The Hunger Games" på søndagen som var så måtte jeg bare starte på boka jeg hadde lånt med meg hjem fra biblioteket. Jeg rakk ikke å lese den første boka før filmen,men det for gå! Jeg likte filmen kjempe godt og boka sluker jeg nå.

Les mer hva boka handler om her!

Som den Zombie elskende personen jeg er så skal tegneserien "The Walking Dead" book 1 med de 12 første numrene av tegneserien med samme navn slukes.

Serien er jeg allerede hektet på og får noia å tenke på at sesong tre ikke kommer før til høsten.  Men jeg får heller se om igjen sesong 2 som kommer på TVNORGE den 22 april og lese tegneserie i mens.

Hva handler tegneserien om?:
This hardcover features the first 12 issues of the hit series along with the covers for the issues in one oversized hardcover volume. Perfect for long time fans, new readers and anyone needing a slightly heavy object with which to fend off the walking dead.


Det blir ikke helt påske uten at en krimbok er lest,selvom jeg før ikke har vært så nøye på det. Krim sjangeren er ikke det jeg har lest mest av,og det er noe jeg skal prøve å skjerpe meg med ettersom det er så mange flotte kriminalromaner i bokverden nå for tiden.

Med boken "Død sjel" av Birger Baug dekker jeg krimkvoten denne påsken,og hvis jeg blir ferdig med den har jeg et par andre på lager.


Les mer hva "Død sjel" handler om her!


Hva slags bøker skal du lese i påsken? 

Les flere bidrag til boktemaet her!

14 kommentarer:

Beathe

Dødslekene tror jeg at jeg må låne meg fra bokhyllen til min sønn, ellers har jeg også planer om å lese "død sjel", ser uansett ut som du får en fin påske med gode bøker å lese:-))

Kristine

Spennende titler. Dødslekene skal eg også garantert lese! Kos deg med bøkene i påska :-)

Siljeblomst

Walking Dead har jeg planer om å lese i løpet av året - liker TV - serien godt. Ellers så er jeg nysgjerrig på Birger Baug, så jeg gleder meg til å høre hva du synes :-)

God påske, Nina!

Gråbekka`s Blogger

Likte lista:) Kos deg med bøkene og ha en riktig god påske:)

Nina C.

hehe,det burde du:) Det jeg har lest av dødslekene hittil er kjempe bra:) Du får ha en flott påskeferie!

Nina C.

Så fint å høre:) Ser frem til å lese resten av bokserien:) Du får også kose deg med bøker i påsken!

Nina C.

Bra at du også liker The Walking Dead. Hørt tegneserien er kjempe bra:) Så langt synes jeg boken til birger baug er bra:)hehe

God påske til deg også!

Nina C.

Takk:) Det skal jeg! Du får også kose deg med bøkene og ha en flott påske!

Anette

Gode påskelektyre-valg! Jeg gleder meg noe innmari til å lese Dødslekene :) Påskeklem fra Anette :)

Nina C.

@Anette: Takk! Er snart ferdig med dødslekene :) Påskeklem tilbake:)

Melusine

Min datter har lest Dødslekene og sett den første filmen, hun syntes boken var bedre enn filmen og jeg kommer nok til å lese dem - høres ut som en spennende historie! Første sesong av The Walking Dead så jeg på dvd og venter på neste, men jeg visste ikke at det også var tegneserie :)

Nina C.

@Melusine: Har lest ferdig "Dødslekene" nå og jeg syntes også boka gav litt mer dybde enn filmen. Mens så er det også når man leser boka etter å sett filmen er man litt preget av filmen også. Men jeg likte begge delene og skal begynne på andre boken "Catching fire" :)

The Walking Dead visste jeg ikke i begynnelsen var basert på tegneserie,men fant det etterhvert:) Har ikke helt ennå fått satt meg ned å lest i den ennå,men skal nå:)

Nina-Martine

Tror aldri jeg har lest en krimbok. Og har heller aldri vært nøye med å lese i påsken. Tar nok lengre tid for å fullføre en bok for min del, hehe :p

Nina C.

Svar til:
@Nina-Martine: hehe,det er jo aldri for sent å plukke opp en krimbok:) Er ikke favorittsjangeren min innenfor litteratur,men begynt få opp øyne for den igjen:) Blir nok ikke ferdig med krim boka jeg har plukket meg ut ovenfor. Er over 400 sider:P hehe

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...