CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 1. januar 2012

Smakebit på en søndag (årets første)

 "Smakebit på en søndag" postene er en fast spalte hos bokbloggen" Flukten fra virkeligheten" . Det hele går ut på at du tar opp boken du leser nå, velger ut et avsnitt eller et par ord (uten å avsløre for mye!!) og deretter legger du igjen direkte url til innlegget du nettopp har laget, igjen HERDu kan også nederst på samme innlegg du legger igjen linken din lese flere smakebiter!


Akkurat nå sitter jeg med nesa ned i "Sirkelen" av Mats Strandberg og Sara B.Elfgren. Dette er et leseeksemplar fra Gyldendal som jeg fikk før jul. Boken er opprinnelig svensk og når den kom ut i Sverige ble det tatt i mot med storm ,og du kan være heldig å få lest den når den kommer ut i bokhandlerne her i Norge den 25.januar 2012. Boken er ganske spennende og jeg har hatt en sen natt pga jeg greide ikke å legge fra meg boka. (Merk at den utgaven jeg har er ukorrigert,så det kan hende enkelte ting kan kan avvike fra den ferdig utgaven)Denne søndagens smakebit kommer fra s. 119(litt tidligere i boka enn der jeg er nå. vil ikke avsløre for mye)

"Hun løper ned trappen til kantina,og det er som hele henne er en flytende bevegelse . Hun trenger ikke å se hvor hun setter føttene. Redselen for å snuble er borte- det er som om den aldri har eksistert".

Håper alle har hatt en fin nyttårsfeiring!

Som jeg nevnte innledningsvis, les mer fine smakebiter her!

Ha en fin søndag!

3 kommentarer:

Eva @Tanz

Fin smakebit.
Ser fram til å lese kva de alle syns om denne sidan det er mange som les den.
God nyttår.

Mari

Denne boken er så dum, holder meg oppe om natten også! ;) :D Flott smakebit, hyggelig at du er med i det nye året, Nina.

Nina C.

@Eva : Takk Eva! Godt nyttår til deg også! Så langt har "Sirkelen" vært kjempe bra :)

@Mari: hehe,ja. Bra at det ikke er bare meg som blir holdt oppe av "Sirkelen":) hehe

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...