CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 26. januar 2012

Mine (lese)mål for 2012

//kilde weheartit.com
  • Bruke det lokale biblioteket mer.
  • Lese alle de uleste bøkene i bokhylla mi før jeg kjøper noen nye(ehm,noe som er lettere sagt enn gjort ettersom 3 nye bøker er på vei hjem til bokhylla mi as we speak,men fra og med idag 26.jan).
  • Være med på ulike bokrelaterte utfordringer(noe som jeg har gjort)
  • Prøve å få lest mer bøker innenfor sjangeren "Krim" og "Chic-lit"
  • Lese 100 bøker iløpet av året(noe som er én av utfordringene jeg er med på)
  • Spre lese glede
  • Få lest "Ringenes Herre" triologien(Noe som jeg har hatt i tankene lenge,men utsatt.hehe)
 

Har dere noen mål for leseåret?

13 kommentarer:

Anonym

Så bra lesemål! Jeg håper du vil kose deg med Ringenes Herre. Og så synes jeg jo det er kjempebra at du vil bruke biblioteket mer! Jeg håper på mange slike lesemål rundt om i bloggverdenen :-)

Gråbekka`s Blogger

Likte målene du har ordnet deg, må jo si du allerede har greid punktet med å spre leserglede, for jeg har nå hvert her og lest om flere bøker som jeg har måtte notert ned og som jeg skal kaste meg over:)

Kristel

Fine lesemål! :)

Ringenes Herre må du få lest ja!! :)

Noen av disse målene skulle jeg satt meg jeg og.. Feks å lese ut all bøkene i bokhylla.. :p Og jeg ønsker å få lest 100 bøker i løpet av året..

Nina C.

Takk Kristel:) Har ringenes herre i pocket ut gave (alle samlet),men lånte den bort på videregående til en venninne. Så jeg håper jeg får se den igjen:P hehe

Nina C.

Takker:) Det var jo kjempe koselig å høre! Har selv en liten notisbok som jeg noterer meg bøker jeg kommer over hos andre bokblogger=)

Nina C.

Takk Astrid! Gleder meg til å få skaffet meg Ringenes Herre:) Tror jeg må få Hobbiten inn i boksamlingen med det samme. Har lest den før:)

Julie

Det å spre leseglede er et fint mål, og det er du godt i gang med allerede. :P Ellers burde jeg egentlig også bli flinkere til å bruke bibliotek, men jeg er litt eiesyk. Er litt vanskelig å gi fra meg bøkene igjen... :P

Nina-Martine

Har nok ikke noen flere mål enn å lese alle uleste bøkene jeg har i bokhylla mi. Og kanskje noen fler som jeg kommer på.

Anonym

Har ikke så mange mål...bortsett fra å få lest litt flere romaner, og ikke bare krim. Men det er ikke så lett som student...den tiden jeg har til å lese noe annet enn pensum blir brukt til krimbøker, som jeg elsker!!

Nina C.

Høres så bra mål det:) Kan skjønne at det ikke er alltid like lett når man er student. Kjenner meg igjen der.=)

Nina C.

Har samme mål også:) Har en del uleste som er i bokhylla:)

Nina C.

Takk Julie:) Er litt eiesyk jeg også:P Vil gjerne ha bøkene når jeg først har de. Så vil jeg ikke stresse med å lese ferdig boka:)

Mari

Fine mål du har for 2012, Nina :) Lykke til!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...