CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 9. august 2012

You cannot open a book without learning something

Snart nærmer det seg skolestart landet rundt og det er på tide å erkjenne at sommeren slutt nærmer seg.  Jeg håper alle har hatt en super sommerferie og fått lest en del bøker! Jeg har vært i sommermodus og blogging (pc generellt) har ikke vært i første rekken. Så det er en del uleste blogginnlegg som ligger å venter på meg på bloglovin.

løpet av sommerferien fikk jeg ikke lest så veldig mange bøker som jeg hadde håpet på ,og nå som skolestart på Høgskolen i Oslo & Akerhus  nærmer seg har jeg hoppet litt fram og tilbake mellom ulike bøker for å ta igjen det tapte,og få med meg mest mulig før pensum blir det rådende lesestoffet her hjemme. Er så mange flotte bøker som ligger på vent,som jeg gjerne kunne lest alle på en gang . Men skal somsagt skvise inn litt bøker iløpet av høsten(kanskje noen spennende pensumbøker),men det kommer nok til å bli litt mindre av bokomtaler  utover osv. 

Har et par bøker som jeg har lest iløpet av sommeren som skal skrives om her,så det kommer nok iløpet av uken her eller neste  uke.


Ønsker alle en fin torsdag og jeg håper alle somsagt har hatt en fin sommer fylt med gode bøker!

Har du fått lest mange bøker i sommerferien?

//sitat i tittel: Confucius /BrainyQuote
 

3 kommentarer:

Forfatterfruen Karen

Jeg har ikke fått lest så mange som jeg skulle ønske, men det har jo blitt noen, med favorittene Song for Eirabu, Baby Jane, Lykkefeltet og Populærmusikk fra Vittula:)

Birthe

Kjenner meg igjen i det at jeg prøver å få lest mest mulig før studiene starter, men i løpet av høsten MÅ jeg ha en roman eller to til lesing :)

Nina C.

SVAR TIL:
FORFATTERFRUEN KAREN: Bra at du fikk lest noen bra bøker iløpet av sommerferien:)

MELUSINE: Samme her også, skal nok få lest noen romaner iløpet av høsten. Kan jo alltid lese til og fra skolen på bussen:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...