CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag 27. august 2012

Forandring fryder

Ville gi mine kjære blogglesere her en liten headsup at jeg pakker med meg denne bokbloggen og tar den over til wordpress.com. Ikke helt ennå ettersom jeg må fikse og mikse litt før den er ferdig,men sier fra når tiden er inne.

Er blitt mer vant til wordpress.com enn blogger.com plattformen,men frykt ei ikke. Jeg gjøre sånn at hvis du allerede følger meg på bloglovin HER så skal det flyttes over til det nye adressen. Så du slipper å tenke på nye adresser å følge osv.
Har ikke bestemt meg for noe navn eller noe foreløpig,men fikk lyst på  litt forandring og som de sier " foranding fryder". Denne høsten er står i skolens navn og jeg har somsagt begynt på bibliotekar-og informasjonsvitenskap .

Sier selvfølgelig fra når endringen skjer osv så alt dere trenger å gjøre er å følge med via bloggen her eller facebooksiden min for bokbloggen her!

Jeg håper at dere som følger med her blir med over på den "nye" bokbloggen min når den er oppe og går!


Ønsker alle en fin uke!

5 kommentarer:

Beathe

Ok,da skal jeg følge med på det. Vurderer selv å skaffe meg et eget domene med en .no adresse, men er usikker på hvilken "vert" jeg skal ha bloggen på. Det er kjekt med forandring.

Karen

Følger med videre siden jeg følger deg på bloglovin':) Og så morsomt at du har tatt bilde av de syklene, de er så herlige syns jeg! Beste reklameskiltet jeg har sett, hvertfall. Pleier å rusle forbi de rett som det er, siden jeg jobber i strøket der.

ellikken

Skulle virkelig ønske jeg studerte det samme som deg... Masse lykke til :)

Anonym

Velkommen over til wordpress! Jeg liker platformen veldig godt og håper du også vil gjøre det :-)

Nina C.

SVAR TIL:
BEATHES BOKHYLLE: Fint du følger md videre! Jeg har foreløpig gratis versjonen av wordpress. men kanskje en gang i fremtiden så kjøper jeg etget domene:)

FORFATTER FRUEN : Fint at du følger med videre, det ble noe galt med bloglovin,så jeg mistet plutselig alle følgere. Men den nye adressen kan følges her http://www.bloglovin.com/en/blog/3989877)

ELIKKEN: tusen takk:)

ASTRID TERESE: Takk:) Har snust litt borti wordpress ettersom jeg har hverdagsbloggen der . men liker den godt:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...