CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 3. juni 2012

Smakebit på en søndag : 3.juni

Da fikk jeg somlet meg til å skrive et innlegg med "Smakebit på en søndag" . En spalte som er fast hos bokbloggen "Flukten fra virkeligheten" hvor du som blogger skal ta opp boken du leser for øyeblikket og gi oss en smakebit på et par setninger eller så (uten å avsløre alt for mye av handlingen) og legge igjen lenken til ditt innlegg sammen med de andre smakebitene!

Som vanlig sjonglerer jeg litt mellom bøker og det er mange flotte  og fine bøker jeg vil lese. Så det hender noen sniker seg inn før andre og noen andre blir liggende å blomstre på pulten min. Men akkurat nå velger jeg å trekke frem "Zulu" av Caryl Férey. Har ikke lest så mye av den ennå,men det har lest er bra og jeg ser frem til å lese mer.


"Ali sukket. En av de mange aktivitetene Josephina deltok i,var å lede et gateråd som ordnet opp i familieproblemer og meglet i krangler,og som for øvrig fungerte som bindeledd til de lokale myndighetene. Alle visste at han var sjefen for kriminalpolitiet i Cape Town. Å røre henne var det samme som å legge strupen i munnen på en tiger-sønnen hennes"| s.19

Les andre fine smakebiter her! Ha en super søndag alle sammmen!

7 kommentarer:

Beathe

Tusen takk for smakebiten:-) Skal lese denne en dag jeg også. Ha en fin Søndag og kos deg med lesing.

Gråbekka`s Blogger

Har lest litt om denne boken og jeg får mer og mer lyst til å lese den:) Takk for smakebiten:) Ha en strålende søndag Nina C:)

Anonym

En fin smakebit. Denne står i hyllen min og venter på meg :-) Jeg har litt for mange bøker som skal leses ferdig først, men jeg tror den vil være med på sommerlesningen min :-)
Ha en riktig fin søndag!

Siljeblomst

Jeg gleder meg til å høre hva du synes om denne etterhvert. Smakebiten gjorde meg i allefall nysgjerrig :-)

Birthe

Virker som en god bok, selv om den nok er voldelig og rå, ser frem til hva du mener når du her ferdig med den :)

metanoia

fin smakebit :) ble nysjerrig på den boken nå !

Nina C.

SVAR TIL:

BEATHES BOKHYLLE: Bare hyggelig:) Fint å høre at du også skal lese denne her:) Virker som en bra bok:) Håper du hadde en fin søndag:)

GRÅNBEKKAS BLOGGER: Takk Isabella:) Det jeg har lest hittil av "Zulu" er spennende :) Gleder meg til å lese den videre:)

ASTRID TERESE: Så bra at du skal lese den:) Jeg gleder meg til å lese videre:) Har hoppet litt mellom forskjellige bøker den siste uka,men nå skal jeg fokusere på "Zulu":) hehe. Håper du hadde en fin søndag:)

SILJEBLOMST:hehe,så bra at smakebiten gjorde deg nysjerrig.:) Blir nok ferdig med boka iløpet av uka tenker jeg:)

MELUSINE: Ja,den er nok rå og voldelig. Spent å lese hva som skjer videre:)

MARY-ANNE: Bra at du ble nysjerrig:)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...