CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 24. juni 2012

Smakebit på en søndag / 24 juni

Da er søndagen kommet og som vanlig på søndager her på bloggen skal jeg gi dere en smakebit på boka jeg holder på å lese. Det er bokbloggen Flukten fra virkeligheten som holder denne spalten fast hver søndag og det hele går ut at du skal skrive  en bloggpost hvor du deler noen setninger fra boken du leser nå. (PS::Vennligst ingen spoilere!!.) Legg inn linken til ditt innlegg her!

Jeg holder fremdeles på å lese " I Vargens tid" av George R.R Martin,men denne gangen skal jeg gi dere en smakebit på en annen bok som har sneket seg inn i rekken. Etter jeg leste omtalen til både "Jeg er nummer fire " og "De siste seks" av Pittacus Lore på Astrid sin bokblogg,så fikk jeg lyst å begynne på bokserien. Jeg ble helt slukt inn og jeg leste første boka på under et døgn,og holder nå på med bok nr 2 "De siste seks".  Jeg skal skrive omntale om "Jeg er nummer fire" til uken som kommer!
"Jeg har en svak følelse av å bli iakttatt,muligens fulgt. Jeg snur meg og lar blikket gli over fjellsiden.Stillhet.Snø,ikke noe annet. Teppet rundt halsen har gjort en utmerket jobb med å skjule sporene mine. En prikkende følelse kryper langsomt oppover nakken. Jeg har sett hvordan kaniner går i ett med landskapet slik at man ikke ser dem før man er nesten oppå dem,og jeg vet at om jeg ikke kan se noen,betyr ikke det  at de ikke kan se meg." s.64

Denne bokserien(Lorien Legacies/Arven fra Lorien) som "Jeg er nummer fire" og "De siste seks" er del av, er  en planlagt/foreslått bokserie på 6 bøker. Bok nr 3 "Rise of Nine" kommer til høsten 2012.  

Håper alle får en fin søndag og les gjerne andres smakebiter denne søndagen her!

11 kommentarer:

Anonym

Så bra at du likte dem! :-) Jeg ble også helt oppslukt av historien så det var en fin bok å få smakebit fra!
Ha en riktig fin søndag!

Monika

Är detta samma som filmen, I am number four? Jag hade ingen aning om att den byggde på en bok i s fall :)

Elin

Jeg har lest de to første bøkene, men var ikke så veldig begeistra for serien. Jeg kommer ikke til å lese videre, i hvert fall ikke på norsk. Kanskje jeg kjøper bøkene på engelsk en gang. Kan ha noe med oversettelsen som gjør at jeg ikke liker dem. Fin smakebit:)

Siljeblomst

Takk for den spennende smakebiten, Nina! Ønsker deg en fin søndag :-)

Beathe

Tusen takk for smakebiten:-) Ble nysgjerrig på denne. Ha en fin ettermiddag:-)

Marianne

Hmm.. Jeg har lest den første, kanskje jeg rett og slett skal lese De Siste Seks også? Den har fått blandet omtale, så nå ser jeg fram til bokomtalen din av denne andre boka :-) Takk for smakebiten!

Karete

Fin smakebit. Liker bøkene veldig godt (selv om jeg ikke er i målgruppen)! Forsøkte meg på filmversjonen men ble fryktelig skuffet. Er veldig spent på nr.3 :-)

Anne

Takk for smakebiten! Jeg fikk litt frysninger på ryggen da jeg leste den, jeg! Det virker som om du har en god lesestund foran deg!

Gråbekka`s Blogger

Takk for smakebiten!:) Høres ut som en spennende serie, så den er notert ned:) Kos deg videre med bøkene og ha en herlig mandag!:)

SigridfraEnget

Ah! Spennende smakebit!

Nina C.

SVAR TIL:

ASTRID TERESE: Spennede historie som bokserien er om:) Har ikke kommet så alt for langt i bok nr 2:) Men gleder meg til å lese videre i serien!

MONIKA: Filmen "I am number four" er basert på boka med samme navn eller "Jeg er nummer fire":)

ELIN: Ja,det har mye å si på oversettelsen ifht om man liker boka :) Kommer til å sjekke ut serien på engelsk etterhvert,men foreløpig låner jeg på biblioteket:)

SILJEBLOMST: Bare hyggelig:) Håper du hadde en fin søndag!

BEATHES BOKHYLLE:Bare hyggelig:) Anbefaler å sjekke ut bokserien:)

KINDLEJOY: Hørt at den har fått blandet omtale:) Det jeg har lest hittil i bok nr 2 i "lorien legacy" er bra:)

KARETE: Bare hyggelig:) Så fint at du likte bøkene:) Holder fremdeles på bok nr 2:) Filmene er som regel ikke like bra som bøkene.Eller værtfall lever ikke helt opp:)

BOKOFILIA: hehe, kan skjønne at du fikk frysninger:) Ser frem til å lese videre boka:)

GRÅBEKKAS BLOGGER: Bare hyggelig:)Flott at du har notert serien ned! Håper du hadde en fin helg!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...