CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag 10. mai 2012

Boktema: Min favoritt forfatter på G

Idag handler boktemaet hos Anettes bokboble om våres favoritt forfatter på G. Jeg saumfarte bokhylla mi og fant en favoritt forfatter på G. Nemling Sara Gruen.

Kanadiske Sara Gruen bor i USA med sin mann, tre barn, to hunder, to katter, tre geiter og en hest. Vann til elefantene er solgt i fem millioner på verdensbasis og er utgitt i over 40 land. Den har vunnet flere priser og ble i 2007 kåret til årets bok av BookSense, de amerikanske uavhengige bokhandlene. Boken er filmatisert med Reese Witherspoon, Robert Pattinson og Chris Waltz i hovedrollene, med premierer på norske kinoer våren 2011. Hennes siste roman, Ape House, utgis på Bazar Forlag høsten 2011.

Les mer her!


Etter jeg så filmen "Vann til elefanter" fikk jeg boka til min bursdag i fjor og den ble én av flere bokfavoritter i  2011. Jeg har ikke ennå fått lest hennes siste roman "Apehuset",men skal se om den er på det lokale biblioteket.

Akkurat i skrivende øyeblikk er det bare Sara Gruen jeg kommer på,men heldigvis kan det jo hende at jeg får nye favoritt forfattere på G etterhvert som jeg leser.

Har du noen favoritt forfatter på G? 
 

10 kommentarer:

Beathe

Apehuset har jeg på vent, er spent på den.Ikke lett å finne på alle med det samme...jeg har fått en del aha-opplevelser i dag.

Gråbekka`s Blogger

Flott forfatter du har funnet deg:) Har da ikke lest bøkene hennes, men elsket filmen:) Men skal kaste meg over vann til elefanter for den tror jeg er bra:) Å nå er det jo en stund sia man så filmen, så litt av handlingen er gått i glemmeboken, da er det jo morsommere å lese boken også:) Ha en flott torsdag: )

Mai Lene

Høyres ut som ein fin forfattar. Mine favorittforfattarar på denne bokstaven er Gro Fykse og Philippa Gregory =)

Siljeblomst

Gruen er en forfatter jeg ikke har lest noe av, men jeg blir jo litt nysgjerrig nå :-)

Tone

Jeg lånte Vann til elefantene på biblioteket for en god stund siden og planla å lese den, men dessverre fikk jeg ikke tid til det og måtte levere den tilbake da lånefristen gikk ut. Men det er absolutt en bok og forfatter jeg fortsatt kan tenke meg å sjekke ut i framtiden. Kunne bare eksamenssesongen snart være over, sukk... blir ikke mye tid til koselesing akkurat nå.

Unknown

Takk for flott innlegg! Dette er nok en forfatter jeg kommer til å stifte nærmere bekjentskap med. Jeg har også sett Vann til elefantene og likte utrolig godt!
Ønsker deg en glad helg!
Pia xx

Nina C.

Svar til:
Beathes bokhylle: Du får si fra når du har lest apehuset hva du mener:)

Gråbekkas blogger: Så bra at du skal sjekke ut "Vann til elefanter". Likte den kjempe godt!

Mai lene: Mhm, Sara Gruen er en flott forfatter:) Virker som flotte forfatter du lister opp ovenfor:)

Siljeblomst: Da anbefaler jeg å sjekke ut hennes bøker:)

Tone: Skjønner godt det! Er ikke alltid like lett å få til tid koselesing når det er eksamen i gang! Håper du får sjekket ut "Vann til elefanter" en gang:)

Pia: Bare hyggelig:) Sara Gruen er en flott forfatter:)

Anette

Flott valg av favorittforfatter! Jeg har faktisk ikke lest "Vann til elefantene", men jeg har sett filmen og simpelthen elsket den. "Apehuset" har jeg lest, og den var slettes ikke verst! God helg, klem fra Anette :)

Birthe

Filmen Vann til elefanter har jeg sett og likte den veldig godt så kanskje jeg skulle lese boken - takk for tips :)

Nina C.

Svar til:
Anette: Da anbefaler jeg å lese "Vann til elefanter":) Den er fin:D Skal sjekke ut "Apehuset" en gang også:) Håper du har hatt en fin helg!

Melusine: Bare hyggelig! Hvis du likte filmen vil nok boka falle i god smak!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...