CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag 21. mars 2012

The Walking Dead

De som følger med på hverdagsbloggen min vet at jeg elsker tvserien "The Walking Dead" som igjen er basert på tegneserien med samme navn laget av Robert Kirkman.

Bilde fra tvserien "The Walking Dead" hvor "Rick Grimes" spilles av Andrew Lincoln

Etter sesongavslutningen på mandagen som var fikk jeg lyst å sjekke ut tegneserien og bestilte meg volum 1 (eller book 1 for å være helt korrekt)med de 12 første numrene av "The Walking Dead". Vanligvis er jeg ikke den som leser så mye tegneserier (foruten Nemi i ny og ne). Men elsker alt som har med zombier å gjøre,så jeg må jo prøve ut tegneserien. Siklet mest på "kompendiumet" med de 48 første numrene,men den var litt dyr så den er satt opp på ønskelista mi til bursdagen min.

Om boken:
This hardcover features the first 12 issues of the hit series along with the covers for the issues in one oversized hardcover volume. Perfect for long time fans, new readers and anyone needing a slightly heavy object with which to fend off the walking dead.
"Rick" i en scene fra sesong 2 av "The Walking Dead"


 Flere (zombie)frelste bokelskere? Noen tips til bøker og annen litteratur jeg kan sjekke ut?

4 kommentarer:

Kihne

Hei sett serien men ikke fått gleden av å lese boken enda, liker bloggen din , hva synes du om å legge innleggene dine på førstesiden min ?

Gråbekka`s Blogger

Må innrømme at jeg har lest lite bøker om zombier, men jeg tror jeg skal skjekke ut denne serien for den så spennende ut:) Kremt..... ser nå på Big Love serien (rødme rødme), lånt på biblo, trenger noe annet med litt mer futt i, hehe:)

Nina C.

Håper du får sjekket ut tegneserien som serien er basert på:)
Koselig at du liker bloggen min:) Høres fint ut å ha innleggene på første siden:)

Nina C.

Har heller ikke lest så kjeeempe mye,men interessen har vokst etter jeg har sett "The Walking Dead":)

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...