CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 15. januar 2012

Smakebit på en søndag #2

Søndagen har kommet for å bli og som vanlig på søndager hos Flukten fra virkeligheten er det tid for den faste spalten "Smake bit på en søndag". I spalten skal du ta opp boka du leser for øyeblikket og gi dine lesere en liten smakebit(uten å avsløre for mye av handlingen) og legge igjen innleggets url hos Flukten fra virkeligheten Mr.Linky funksjon(klikk her).

Akkurat nå leser jeg to stk bøker. Ene  leser jeg i "Bokbloggerturnéen" og andre har jeg fått tilsendt fra Perleblekk Forlag. Prøver å kombinere å lese flere bøker på en gang. Så det blir spennende å se hvordan det går.


Denne søndagen lar jeg smakebiten kommer fra boken "Sannsynlighet for kjærlighet ved første blikk" av Jennifer E.Smith. Jeg begynte å lese den igår og ble slukt inn i handlingen med en gang. Så jeg blir nok ferdig med den iløpet av dagen eller morgendagen. En bokomtale om den må dere nok vente til det er min tur å skrive om den og min dag er den 1.februar

"En gutt med en billett nummert 18C på neste fly til London sitter like bak der Hadley står ,og gomler på en donut,og merker ikke at det drysser melis nedover den blå skjorten hans. Hadley lukker øyene et øyeblikk,og når hun åpner dem igjen,er flyet vekk. Hvem skulle trodd at fire minutter kunne forandre alt? "| hentet fra side 9 i boka.

Hvis dere stikker innom denne siden kan dere lese mer smakebiter etterhvert som folk melder seg på. Kanskje du nettopp finner en bok du vil lese!


9 kommentarer:

Mai Lene

Flott smakebit =)

Beathe

Oi,denne må jeg sjekke ut. Veldig bra smakebit:-)

Nina-Martine

Nysjerrig på den boka, er det en typisk chick-lit bok?

Nina C.

@ Mai Lene: Takk:)
@ Nina m: Den er litt chic-lit preg over den. Beregnet for litt yngre. Er ungdomslittertur,men passer for alle aldre. Jennifer E.Smith skriver enkelt og har fine beskrivelser.
@Beathes Bokhylle: Takk=) Anbefaler det!

Anonym

Spennende smakebit :-) Ser frem til å lese omtalen din!

Gråbekka`s Blogger

Fin smakebit:)La meg til som følger av bloggen din. Fin blogg:)

Nina C.

@Astrid Terese: Takk:)Nærmer meg slutten,men somsagt må du vente til 1.februar ettersom da er det min tur til å blogge om boken :)

@ Gråblekka's Blogger: Takk! Koselige å høre!

Marit

Du gir meg så mange fine boktips, som jeg setter opp på plana mi "bøker jeg vil lese når jeg ikke må lese pensum" ;)

Nina C.

@ Marit: Takk =) Koselig å høre!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...