CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag 27. november 2011

Smakebit på en søndag #47

Idag er det første søndag  i advendt ,og her kommer min smakebit på en søndag som er en fast spalte på bokbloggen Flukten fra Virkeligheten. Spalten går ut på at du skal ta opp boken du for øyeblikket leser og gi dine lesere en smakebit(uten å avsløre for mye av handlingen) og legge igjen lenken til innlegget ditt her!


Jeg holder fremdeles på "The Secret Dreamworld of a Shopaholic" av Sophie Kinsella. Selvom boka er ganske lettlest av seg har jeg ikke fått satt meg ned å lest videre i den.Men skal nok se å få lest den ferdig idag eller i morgen.
Smakebiten denne søndagen kommer fra s.61


"Quietly I get up and  leave the room, as the National Lottery theme tune blares out of the telly.I walk into the kitchen,sit down at the table and bury my head in my hands. I feel slightly shaky, to tell you the truth . I was so convinced I was going to win"

Stikk innom dette innlegget her for å lese andre smakebiter samt å legge igjen din egen smakebit!
Ha en kjempe fin 1.søndag  i advendt alle sammen!

Hvilken bok leser du for øyeblikket?

6 kommentarer:

Anonym

Jeg har ikke lest noe av Sophie Kinsella, men har lest mange positive omtaler av bøkene hennes. Det gjør meg litt nysgjerrig må jeg innrømme :-)

Nina C.

@ Astrid Terese: Heller ikke jeg, dette er min første bok av henne. Har vært nysjerrig lenge og bokcoverene til hennes bøker ser så bra ut også.Har hørt både bra og litt mindre bra omtaler om bøkene.Men mest det bra:)

Siljeblomst

Dette er ei morsom bok, men jeg må innrømme at jeg ble lettere oppgitt over hovedpersonen til tider :-)

Mari

Uff da, en tøff opplevelse :)

Ja, noen ganger tar det tid å fullføre en bok samme hvor god den er, mye annet man skal få med seg i tillegg til lesingen.

Nina-Martine

Ble akkurat ferdig med å lese Summer In the City (The Carrie Diaries), og når jeg er ferdig med å lese stabbelen av magasiner skal jeg begynne på The Help! :D

Nina C.

@ Siljeblomst: Det er det! Har sittet å små ledd av de komiske situasjonene hovedpersonen kommer seg oppi. Blir litt oppgitt over henne også:)hehe

@ Mari: hehe, ja:) Sant det du skriver! Noen ganger så kan enkelte bøker ta tid.

@ Nina Martine: Så bra at du snart skal begynne på "The Help":) Likte den kjempe godt!

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar! Den vil vises etter jeg har godkjent den! Velkommen tilbake skal du være!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...